bikerman Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Piasta Formula E-HUB E92 Czy spodkaliście się już z tą piastą osobiście ? Podawajcie wszystkie za i przeciw jakie macie do tej piasty a oto jej opis =) Mocowanie tarczy na 6 śrub, łożyska poprzeczno-wzdłużne charakteryzujące się zdecydowanie dłuższą żywotnością poprzez lepsze rozłożenie sił nacisku, możliwość redukcji luzów. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Takie piasta wlasnie jest montowana do kolek od gianta ac ( na to by wskazywalo ;] ). Ogolnie wyglada porzadnie , nie kosztuje duzo i z tego co wiem od osob jezdzacych na giancie kola spisuja sie bdb. Niestety nie testowalem jej bo sprzedaje cale kolko na niej ( http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83265718 ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Kurde teraz mi mówisz a ja już kupiłem obręcz ale nic dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Jak przeczytalem nazwe topicu piewrsza mysl - za i przeciw - montowac czy nie :wink: osobiście nie kupie żadnej piasty formula ja zajeździłem 2 kumple tez zajeździli niejedną.. nie mam zaufania do tej firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.