brad82 Napisano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Witam... Czy miał ktoś może do czynienia z taką przerzutką i orientuje się jaki ona potrafi obsłużyć największy tryb kasety? Wiem, że przystosowana jest do 26 zębów (info ze strony internetowej Shimano) ale zastanawia mnie czy nie przyjmie np. 28 zębów... Wie ktoś może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 z tego co mówisz wynika, producent gwarantuje sprawne działanie na maksymalnie 26T z Twoimi 28 mogą być problemy z działałem albo tylko mały kłopot regulacji, choć trzeba przyznać że to tylko dwa zęby różnicy niby niewiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brad82 Napisano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 OK. Widzę,że jest małe zainteresowanie tematem :-) a ja i tak już kupiłem kasetę na 26 zębów więc rozmowę uważam za zamkniętą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.