Bezkarnymbyc Napisano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Szukam klubu szosowego , aby rozwijac swoje zainteresowania . Szukam klubu w okolicach Jeleniej Gory (dolnyslask) Jesli cos sie orientujecie to dajcie znac ; ) Wiem ,ze jest kolarstwa gorksiego .. ale to kolarastwo mnie nie interesuje ; ) Pozdrawiaam ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilT Napisano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Z tego co wiem ,był klub szosowy w Lubaniu. Czy teraz jest ,nie mam pojęcia. Dojazdy do Lubania mógłbyś traktować jako część treningu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezkarnymbyc Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Z tego co wiem ,był klub szosowy w Lubaniu. Czy teraz jest ,nie mam pojęcia. Dojazdy do Lubania mógłbyś traktować jako część treningu oo dzieki ; D masz moze jakis kontakt czy cos ; > ;d z chcecia sprawdze ; d z dojazdem nie bedzie problemu ; ) a i wiesz moze jaki wiek trenowania ? Jakies osiagniecia klubu czy cos ; p ? Tak , tak wiem , ze duzo wymagam ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilT Napisano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Poszukałem ,i powiem tak. Klub nazywa się KWISA Lubań. Mają profil na Facebooku ,więc możesz napisać do członków i się dogadać co i jak. Wpisując w Google Kwisa Lubań znajdziesz do nich numer telefonu i link do forum ,które już nie działa ,ale czy nr tel dalej jest aktualny to nie mam pojęcia. Ja niestety tam nie trenuje,bo nie posiadam jeszcze szosówki. Jak pomogłem to daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezkarnymbyc Napisano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Ja wlasnie teraz szukam szosowki ; p ale juz sie rozgladam za klubem ; p Duzo jezdze wiec chcialbym sprawdzic sie w klubie ; p Dobra okey Dzieki ; ) Napisze do nich ; p Poszukałem ,i powiem tak. Klub nazywa się KWISA Lubań. Mają profil na Facebooku ,więc możesz napisać do członków i się dogadać co i jak. Wpisując w Google Kwisa Lubań znajdziesz do nich numer telefonu i link do forum ,które już nie działa ,ale czy nr tel dalej jest aktualny to nie mam pojęcia. Ja niestety tam nie trenuje,bo nie posiadam jeszcze szosówki. Jak pomogłem to daj + wlasnie zlukalem ich na facebooku i powiem Ci , ze troche starzy ; d wiekszosc chodzi do liceum albo do szkol zawodowych ; p a ja mam 15 bedzie to w czyms przeszkadzac ? ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilT Napisano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 No ja ci na to nie odpowiem. Nie wiek się liczy ,a to co masz w głowie . Jeżeli nie będziesz im zanudzał podczas jazdy to myślę ,że będzie OK! Może kiedyś się wybierzemy razem na wycieczkę ,tylko ja na razie nie jeżdżę dużo , trasy po 50km. Ale to dlatego ,że nie mam z kim jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezkarnymbyc Napisano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 mi to bez roznicy czy jezdze sam czy z kims ; p iPod sluchawki i jest git ; p wlasnie mi sie rower zepsul -,- ide naprawiac .. a ja to tak dziennie przynajmniej z 60 czasem dluzsze maratony ale to roznie ; ) a mozna , mozna ; d najpierw poczekam na szosowke; p bo na razie mam mtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.