Skocz do zawartości

[Hamulce] Avid BB5 do xc?

CR7 Prezes

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak myslicie czy Avid Ball Bearing 5 nadaje sie do XC?? Znaczy czy gdybyscie zobaczyli kolesia startujacego z tym hamulcem nie pomyslelibyście " z czym do ludzi??" :P

Mam okzaje kupić go po niskiej cenie i dlatego prosze o jakiąś w miare szybka odpowiedx (licze na was!) :P

Napisano

Kupujesz go na pokaz ?? :P ze interesujesz sie co powiedza ludziska ?? :P

Bardzo mocne juz z tarcza 160mm , do xc nadaje sie swietnie. Solidny hampel - mozesz smialo kupowac - na pewno nikt nie pomysli " z czym do ludzi" :P

Napisano

A jak to wyglada z tym 535, 525 i 555 czy jaks tak bo to wszystko jest Deore ale jakie są miedzy tym różnice w osiągach moze któras z tych jest OEMowa czy jak??

Napisano

A przy takim hamplu nikt na pewno nie pomyśli: "z czym do ludzi"

Przy wyborze jakiegokolwiek hamulca tej kategorii ( co powiedza na to ludzie ) raczej nie powinno sie brac pod uwage :)

Napisano

To była taka przenośnia, np: jagbys wziął Hope 6 tłoczkowe do XC no to ja bym sie zaczoł śmiać, chodziło mi o to czy pasują do XC tylko tak obrazowo to zaznaczyłem wiadomo że nie patrzy sie na innych bo ludzie sie rpzeważnie nie znają i dla nich czerwone rowru sa najszybsze :D:D:D:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...