David314 Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Witam, Mam problem ze znalezieniem dobrej lampki na przód. Na tym forum całkiem sporo było o lampkach diodowych, ale jestem raczej zainteresowany lampką halogenową, m.in. dlatego, że mam już kilka kompletów aku R6, a lampki diodowe są zazwyczaj na AAA i nie chce kupować nowych baterii. Nie chodzi mi o to, żeby być widocznym, tylko żeby dobrze widzieć drogę w całkowicie nieoświetlonym terenie. Co myślicie o lampce Author M4H, na allegro ok.35 zł Aha, mam do wydanie max 60zł. Słyszałem wiele dobrego o lampkach diodowych MacTronic LH 5 i Adder, ale nie sądze, żeby były w stanie dobrze oświetlić drogę. Czekam na sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Mam tego authora z xenonem, spokojnie nocami po lesie jezdzilem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David314 Napisano 23 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Aha, czyli z halogenem powiniem być spoko. A co z zapięciem, bo słyszałem, ża jest liche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.