Skocz do zawartości

[Stery] Zintegrowane czy pół zintegrowane

djkraszinio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam w swoim rowerze posiadam stery VP-A42E takie jak w linku http://pro-bike.pl/produkty/item_910_stery_vp_a42e.html no a, że pojawiły mi się w nich luzy i za nic nie idzie ich wykasować a po za tym chce coś na maszynach, postanowiłem je wymienić, tylko problem polega na tym, że nie wiem dokładnie jakie są to stery, czy zintegrowane czy pół-zintegrowane, jak ktoś by mi przybliżył to byłbym bardzo wdzięczny. Za pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam

Napisano

Witam, podłączę się do rozmowy.

A gdybyście mieli porównywać stery Accenta, Amoeba, FSA ZS4 to które wypadną najlepiej?

Napisano

myślę, że jedna cholera i wszystkie są bardzo podobne jakosciowo. Wybór ograniczyłbym raczej do aktualnej ceny i dostępu do towaru... i tyle. Kumplowi zamarzyły się białe stery, znalazł tanio Amoebe i ją łyknął. A ja mu owe stery załozyłem - wszystko było ładnie spasowane, wianki z łozyskami wygladały bardzo solidnie, no i ta nacięta bieznia, którą sie łatwo i szybko zaklada i demontuje, nie ma sie do czego przyczepic

Napisano

a co powiecie o FSA ZS-4? bo nie moge znalezc zadnych opinii na temat tych sterow bo cena jest calkiem atrakcyjna ( ok 50 zl ) ale nie wiem czy to podobna konstrukcja do amoeby i accenta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...