Skocz do zawartości

[Bardo] wycieczka jednodniowa

daid

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zaiste wyrypa, zataczam sie jak wstaje :D nożki dają znać hehhe :D dzisiejszy wieczór sponsoruje IKEA (fotel Poang) i BROWAR CIECHAN (piwo Mocne, Miodowe, Pszeniczne i Wyborne) ;)

Pozdroova ;)

Ale z tego co wstępnie widzę, to 300 m więcej przewyższeń niż na początku czerwca jak waliliśmy na Srebrną Górę ;)

Napisano

Szoppers boskie komentarze pod zdjęciami :icon_mrgreen: posiadasz zdjęcia w większej rozdzielczości niż te zamieszczone na picasie?

Napisano

Szoppers boskie komentarze pod zdjęciami :icon_mrgreen: posiadasz zdjęcia w większej rozdzielczości niż te zamieszczone na picasie?

Moj damski malpiszon chyba robil to w wiekszej rozdzialce... ale nie wiem czy po tym obrazach pod jego adresem, ze rozowy,ze slabo robi foty, ze tylko hybrydy sa spoko... bedzie chcial wypluc lepsze foty z karty pamieci ;)

ps. walilem na 5MP wiec sa w lepszej rozdzialce.. podaj @ to puszcze Ci paczke 40mb :P

Napisano

Komcie rulez ;)

"Caly pierwszy odcinek byl autentyczna Droga Krzyzowa z rozumieniu koscielnym.. to przedostatnia stacja.."

Ja bym śmiał stwierdzić, że w rozumieniu kolarskim azaliż jednakowoż również ;)

Ps. czy ma ktoś numer do kolegów którzy jechali na Izbę? Może warto by wiedzieć jak sie sprawa skończyła ;)

Napisano

Dziękuję za nadzwyczaj zadowalająca wyprawę :) . Szczególne podziękowania dla Ekipy Medycznej za szybką i fachową pomoc powypadkową :thanks: .

Do szpitala dotarliśmy, gdzie wszystko naprawili. Niestety kolegę czeka dwutygodniowa przerwa od rowerowej działalności społecznej :(

Napisano

No i dobrze, że dobrze się skończyło :) Miałem w takim razie rację, mówiąc, że Kolega jeszcze w sierpniu będzie tańcował :)

Pozdro i zdrowienia!

Napisano

Dziękuję za nadzwyczaj zadowalająca wyprawę :) . Szczególne podziękowania dla Ekipy Medycznej za szybką i fachową pomoc powypadkową :thanks: .

Do szpitala dotarliśmy, gdzie wszystko naprawili. Niestety kolegę czeka dwutygodniowa przerwa od rowerowej działalności społecznej :(

No i piknie! pociskali ostro z zipow? (zwanych tryktrykami) ;) i z ciekawosci powiedz - szyli? czy tylko zblizyli brzegi i przemyli? :)

ps. niech kolega pamieta o NW, ktore zapewne posiada w pracy/szkole, za taka ladna zdrape na kolanie bedzie mozna spokojnie wymienic uszkodzony hak, przerzutke i jeszcze na spd zostanie ;)

Napisano

deTem - mam nadzieje, że kolega pochwali się na Forum fotą dziury kolanowej, w sumie fajna sprawa pokazać światu przygodę w pełnym świetle ;)

Ale oczywiście musu nie ma ;)

Zyczymy zdrowienia :D

Napisano

Szoppers byl czesciej po drugiej stronie aparatu ;) ja z moim tempem zawalowym nawet nie mialem nikogo w zasiegu wzorku do focenia :D

Zmieniajac temat: tak sobie leze leze leze i cos spac nie moge,niewygodnie i do kitu i kiepsko jakos,w krzyzu lamie... no wiec patrze co sie dzieje i w koncu sie dokopalem do trzech imbusow miedzy materacem a pokryciem i przescieradlem :D

3:20 z piatku na sobote nawet robie cos rowerowego nonono... :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...