mario1989 Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Witam wszystkich Kupiłem na allegro Hamulec na tył BR-M575 z klamką BL-M575 , niestety towar przyszedł uszkodzony a sprzedawca oczywiście nie poczuwa się do winy , klamka jest pęknięta i jak stwierdzili w serwisie nadaje się do wyrzucenia , gdyż hamulec cały czas się zapowietrza. W internecie nie mogę nigdzie znaleźć takiej klamki i tutaj nasuwa się moje pytanie otóż znalazłem dźwignia hamulcowa DEORE BL-M596 czy będzie ona pasowała i prawidłowo współpracowała z zaciskiem ? Jestem kompletnym nowicjuszem w tej dziedzinie i nie mam szczerze mówiąc zielonego pojęcia o hamulcach hydraulicznych . Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Tak będzie współpracowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Pasować będzie każda klamka shimano. Oczywiście poza klamkami na linkę Nie zapomnij w dziale "sklepy rowerowe" opisać tej transakcji - może facet wysłał pękniętą klamkę i rżnie głupa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.