MichalAniol Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Witam wszystkich jako nowicjusz, Panowie (i Panie?), poszukuję elementu montowanego do klamki hamulcowej (pod kątem prostym, jak rogi do kierownicy), który umożliwia zaciągnięcie hamulca, gdy ręce spoczywają na rogach. Kto wie, gdzie coś takiego można kupić? Odwiedziłem już 5 sklepów w mojej rodzinnej Łodzi, a także przeszukałem Sieć - bezskutecznie. Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalAniol Napisano 23 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Wow! Jestem pod wrażeniem! Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Zła nazwa teamtu - zapoznaj się z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATÓW !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.