xformx Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Witam, szybkie pytanie bo własnie rozebrałem moją rebę i chciałbym ściągnąć uszczelki kurzowe - to coś szare na zdjęciu: uszczelka Lekkie podważanie nie daje rezultatu - ktoś wie czy to czasem nie jest przyklejone i jak to można na szybko zdjąć? Czy po zdjęciu będzie je można założyć i będą nadal pracować tak jak wcześniej, nic się nie zdeformuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Są włożone na wcisk, podważaj śrubokrętem lub nożem z każdej strony powoli, musi wyskoczyć. Tylko delikatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 w jakim celu chcesz je zdejmować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xformx Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Dzięki za odpowiedź - nie byłem pewny czy coś nie rozerwę jeśli są przyklejone - a wyciągam bo sprzęt idzie do lakierni, już jest mocno poobijany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.