Skocz do zawartości

[amortyzator przedni] Manitou Drake - Pytanie odnośnie kupna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam .. Przymierzam się do kupna amortyzatora i dręczy mnie jedna rzecz, znalazłem to co mnie interesuje >> Manitou Drake. Tylko jest jeden problem, nie wiem, co to za rocznik, a z tego co wyczytałem starsze modele nie posiadały tłumienia ABS+ tylko zwykły ABS. I teraz pytanie do was, czy byłby ktoś w stanie stwierdzić, co to za rocznik i czy posiada ABS+, bo nie do końca wierze w to, co jest napisane w aukcji. Z góry dzięki za pomoc.

• Mod Team

Lumperator- pewnie chodzi Ci o naklejkę DRAKE ,która w pierwszych modelach była od przodu na prawej goleni poziomo tuż pod naklejką Manitou.

post-6786-016684100%201285654870.jpg

Modele 2010 miały duży napis DRAKE na prawej goleni pionowo.

390.jpg

Problem w tym ,ze na real foto na aukcji tej naklejki nie widać- więc to taka zgadywanka.

Poproś sprzedawce o zdjęcie pokrętła blokady. Modele z ABS+ nie różnią się zewnętrznie od modeli bez ABS+.

Na podstawie widocznych zdjęć trudno wyrokować o tym czy jest ABS+ czy go nie ma.

• Mod Team

Zwracam honor.

Chociaz dalej to nie świadczy o tym czy ten konkretny amorek ma ABS+ czy też nie. Tłumik ABS+ można zakupić oddzielnie ( w Polsce tylko z MILO,ale w krajach ościennych również bez manetki) .

Już pomijam,ze może to byc model OEMowy.

Brałem pod uwagę dokupienie tłumika ABS+, jednak wolę mieć gotowca bez dodatkowej zabawy. Faktycznie z tego co dzisiaj wyszperałem, to drake'i w takich detalach (naklejkach) jak na aukcji to starsze roczniki >2010, wolałem się jednak upewnić od osób w temacie. Puki co tego drake'a jako kandydata na amor odrzucam. Dzięki za pomoc. Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...