dzadzar Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Witam, znalazłem okazyjnie komplet hydraulików hope'a ale nie potrafię ich zidentyfikować. Na jednym jest napisane HOPE 5 a na drugim HOPE 8. Jaki to jest konkretnie model? i ew. rocznik? Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psycho Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 może jakieś zdjęcia albo link do aukcji/strony?? jak ktoś ma to "zidentyfikować"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzadzar Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Mój błąd, już daję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 9 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Wyglądają jak Hope Mini - jakies 8 lat mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Czyli giant mph nie miały zbyt dobrych opini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzadzar Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Warto je brać? Aukcja na razie stanęła na 255 zł. Bo mam na oku jeszcze Formula k24 ale chyba nie są w dobrym stanie: http://allegro.pl/formula-k-24-komplet-bcm-i1757803972.html. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Czyli giant mph nie miały zbyt dobrych opini. to 2 inne klasy choć robione przez ta sama fabryke mini nie miałem w reku ale troche cieższa wersje (nie pamieam nazwy modelu) tak wszak ze był to hebel tylni to wygladały na takie ze bez problemu mozna było wyleciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Pewnie Mono M4. Swego czasu bardzo mocny hampel ale bardzo awaryjny, wycieki to była norma. Wyżej był tylko Mono M6, który konkurował z Gustavem M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 chyba mono m4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Hope mini i gianty mph to jedne i te same hamulce.Zdarzały im się wycieki i puchnięcie klamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.