Skocz do zawartości

[amortyzator przód] +/- 600zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Tak jak w temacie mam zamiar kupić nowy amortyzator w kwocie ok 600zł, jeżeli będzie tańszy to bardzo dobrze. Moja waga to ok 100kg, więc raczej powinien to być amor powietrzny. Hamulce jakich używam to v-ki. Jeżeli chodzi o prace amora to nie ma zbyt wielce wygórowanych wymagań, obecnie jeżdżę na XCR. Nie oczekuje od niego aby "wybierał liście". W około 70% jeżdżę po asfalcie, więc blokada jest wskazana (najlepiej na kierownicy). Pytanie moje brzmi czy szukać jakiejś używanej Tory, czy kupić Raidona. Dość ważnym elementem jest możliwość serwisu we własnym zakresie i dostępność części w perspektywie czasu. Podałem te dwa amorki, ale jestem otwarty na propozycje!

o amortyzatorach w tej cenie było sporo tematów ostatnio.

za 600zł tore można mieć już nową, a od raidona lepszy jest epicon i myślę, że na jazdę w większości po asfalcie (domyślam się ze w terenie nie będziesz szalał jakoś strasznie) to będzie on bardzo dobry - jego praca jest chwalona, waga dobra. poczytaj, bo było mnóstwo podobnych tematów

pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...