makaweli Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 własnie jak w temacie jako że jestem swieżym posiadaczem roweru i w tej kwesti nie za bardzo sie znam,szukam rzetelnego serwisu rowerowego gdzie mógłbym robic rowerek wielu znajomych mówiło mi żeby wybrac se jednego serwisanta i tam robic sprzęt i nie zmieniac go już z opinii wyczytanych tytaj i opinii znajomych to wiem tylko że nie za bardzo polecaja serwis na lubelskiej heh macie jakies doswiadczenia,gdzie naprawiacie rowerki swoje ? za podpowiedzi będę wdzięczny a tak po za tym,ile kosztuje regulacja przerzutek ? i czy robią taki zabieg od ręki ?
kalin20 Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 Powiem tak kupiłem rower koło reala, oddałem tam na jeden serwis gwarancyjny i nie byłem zadowolony nie ponaciągali mi szprych i sie koło zcentrowało, a wiedzieli że mają to zrobić. Teraz serwisuje u deręgowskiego, zakładali mi napinacz centrowali koło, miła obsługa, dobrze wszystko robią. Ja z czystym sumieniem mogę ci ich polecić
makaweli Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Napisano 9 Sierpnia 2011 własnie też słyszałem pozytywne opinie o deręgowskim,a ponawiając pytanie,regulacje przerzutek robią od ręki ? i z ciekawosci ile to kosztuje ?
pawelpb Napisano 12 Sierpnia 2011 Napisano 12 Sierpnia 2011 http://deregowski.pl/sklep/ tu masz numer telefonu, chyba najlepszy sposób żeby się tego dowiedzieć Ps: Polecam spróbować samemu dokonać regulacji bo jest to bardzo proste, tu nasz post na ten temat http://www.forumrowerowe.org/topic/41729-regulacja-przerzutki-tylnej/. Warto takie rzeczy samemu robić, masz doświadczenie na przyszłość i nie będziesz musiał po serwisach biegać. pozdrawiam
kalin20 Napisano 13 Sierpnia 2011 Napisano 13 Sierpnia 2011 podejrzewam że jeśli nie byli by jakoś obłożeni robotą to zrobią na miejscu ja przeważnie zanoszę części w piątek a w pon odbieram, tak mi wygodnie i im tez Dodam że wg mnie najlepiej centrują koła w olsztynie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.