Ein Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 Problem mam taki ze w poprzednich kolach pekla mi piasta (jakies noname), wiec poszukuje teraz nowych z mozliwoscia zalozenia tarczowki (prawdopodobnie jakiejs od avida swoja droga). Rower skladalem kilka lat, przez co sie zestarzalem i jest mniej czasu i checi na dirt, wiec szukam czegos optymalnego, w duzym stopniu do jazdy *rekreacyjnej*. Mogl by mi ktos polecic jakies kola za niezbyt wyszukane pieniadze? Powiedzmy, do 400 zl za komplet.
Bombell Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 Piasta pod kasetę czy ss? Jeśli pod kasetę to zestaw na Novatecach przód 41 SB a tył NT DO 42SB do tego obręcze np. Fortress, tani, dobry katalog w przyjaznej kolorowej wersji. Szprychy DT Champion i zostanie jeszcze na dobry zaplot albo alu nyp.le
Ein Napisano 10 Sierpnia 2011 Autor Napisano 10 Sierpnia 2011 pod kasete a mozna cos co sobie kupie w calosci i tyle?
Fenthin Napisano 11 Sierpnia 2011 Napisano 11 Sierpnia 2011 Można. Ale będzie to albo drogie (i przekroczy założone 400zł na 100%), albo drogie i drogie w przypadku awarii.
Ein Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Napisano 11 Sierpnia 2011 ale sam raczej sobie nie zloze kol a kupienie 3 elementow przez internet x2 (dwa kola) to kolosalne koszty przesylki, a watpie abym znalazl wszystko w jednym sklepie czy u jednego typka z allegro. Chyba najlepiej bedzie pojsc do jakiegos bajkszop'u i zamowic tam taki zestawik, cnie? Albo ewentualnie zakupic jakis crapp na allegro, tylko jaki? JESTEM LENIWY :| / a no i fakt ze sam sobie tego nie zloze wiec i tak trzeba by bylo oddac chyba do sklepu.
dawid Napisano 11 Sierpnia 2011 Napisano 11 Sierpnia 2011 Piasta tył Joytech D352RCC 100zł piasta przód Joytech D341RCC 74zł szprychy sapim leader 72zł obręcze alexrims dh 19 180zł za całość 426zł ze złożeniem u mnie w sklepie. można kombinować z obręczami accent to cena zejdzie poniżej 400zl. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.