grzegorzkm Napisano 12 Sierpnia 2011 Napisano 12 Sierpnia 2011 no wiec napisz Mordiz gdzie i o ktorej zbiorka dla grupy ktora pojedzie od strony chorzowa bo nie mam pojecia gdzie ta drewutnia jest , wymiencie sie telefonami zeby pozniej nie bylo nieporozumien , bede na kompie dopiero ok polnocy to sprawdze co i jak , gdyby cos jednak trzeba bylo omowic to Wojtek ma telefon do mnie. to do jutra mam nadzieje
Mordiz Napisano 12 Sierpnia 2011 Autor Napisano 12 Sierpnia 2011 My się pewnie spotkamy tam gdzie ostatnio czyli na stacji BP obok chorzowskiej, tej zaraz za wiaduktem, naprzeciwko teatru. o 6 + 15 min
Mordiz Napisano 12 Sierpnia 2011 Autor Napisano 12 Sierpnia 2011 Jak będziemy mieli szczęście to prześlizgniemy się między ulewami jak rano będzie padało to raczej nie będzie miało to sensu. W razie czego mamy poniedziałek bo ma być fajna pogoda. DO JUTRA!
t0mas82 Napisano 13 Sierpnia 2011 Napisano 13 Sierpnia 2011 Jak będziemy mieli szczęście to prześlizgniemy się między ulewami jak rano będzie padało to raczej nie będzie miało to sensu. W razie czego mamy poniedziałek bo ma być fajna pogoda. DO JUTRA! Jutro będzie pogoda - innej opcji nie przewiduję No to do jutra pod drewutnią U nas nie pada. Ruszamy.
Lisek321 Napisano 13 Sierpnia 2011 Napisano 13 Sierpnia 2011 nie jutro tylko już dzisiaj. pogoda to wam sie udała co w tym roku można nazwać szczęściem teraz żałuję że się nie zdecydowałem. pozdrawiam
novszy Napisano 13 Sierpnia 2011 Napisano 13 Sierpnia 2011 Dzieki panowie za wspólny wypadzik, który uważam za udany I wyrobiliśmy sie przed burzą, bo u mnie właśnie zaczęło solidnie lać. Do następnego!
t0mas82 Napisano 13 Sierpnia 2011 Napisano 13 Sierpnia 2011 nie jutro tylko już dzisiaj. pogoda to wam sie udała co w tym roku można nazwać szczęściem teraz żałuję że się nie zdecydowałem. pozdrawiam Złączyło posty dlatego jest jutro . Trzeba było podjechać na miejsce jednej ze zbiórek. Pogoda faktycznie okazała się naprawdę super. W dodatku trip pełen niespodzianek i zaskakujących rzeczy. Mam swój nowy Vmax, byłem za granicą i zostałem ojcem . Szczegóły jak zwykle na moim bikestats-ie. Dzięki za wspólny wypad i mam nadzieje, że uda się jeszcze gdzieś wyskoczyć. Szkoda że nie śmignęliście z nami dalej było naprawdę ekstra i zgodnie z tytułem wątku 200km pokazało się na liczniku
grzegorzkm Napisano 14 Sierpnia 2011 Napisano 14 Sierpnia 2011 rowniez dziekuje za wypadzik , mnie niestety wyszlo tylko 127km , moze kiedys sie zblize do 200km , ale szybko to chyba nie nastapi
krzychu22 Napisano 14 Sierpnia 2011 Napisano 14 Sierpnia 2011 Dzięki za wypad. W takiej dużej grupie jeszcze nie jechałem. Szkoda że nie pojechaliście dalej, trasa super i widoki jeszcze lepsze. Jakbyśmy mieli aparat to było by się czym pochwalić, ale mamy zdjęcia z Cieszyna i Czech. Tytułowe 200 km osiągnięte.
Mordiz Napisano 14 Sierpnia 2011 Autor Napisano 14 Sierpnia 2011 Mi licznik wskazał tylko 150 Żałuję, że nie pojechałem z wami bo siły były, ale i też lekka niepewność. Miałem wrażenie, że byście od Cieszyna rowerami do domu jechali
MlodyBarney Napisano 14 Sierpnia 2011 Napisano 14 Sierpnia 2011 Mi coś się stało, opadłem z sił, masakra...:/ Ale i tak wypad bardzo super! Jednak następnym razem 200km proponuje robić 100% wiem, że to nudne, ale u mnie na razie na takich ścieżkach nie wykonalne.
doms Napisano 14 Sierpnia 2011 Napisano 14 Sierpnia 2011 Dzięki za udaną wycieczkę. Pogoda także dopisała (słońce i brak deszczu - w domu byłem przed 18 i zaczęło lać 10 minut po tym)U mnie licznik zatrzymał się przy 135 km. Niestety 200km jest dla mnie nieosiągalne - do waszej formy to jeszcze bardzo dużo mi brakuje.
Mordiz Napisano 14 Sierpnia 2011 Autor Napisano 14 Sierpnia 2011 doms, mnie ta ulewa dopadła. Godzinę spędziłem pod mostem bo nie dało się jechać
doms Napisano 14 Sierpnia 2011 Napisano 14 Sierpnia 2011 doms, mnie ta ulewa dopadła. Godzinę spędziłem pod mostem bo nie dało się jechać No to rower na plecy i zmiana dyscypliny :-) W deszczu fajnie się biega. Ale godzina to jednak idzie się zanudzić, pewnie brakło Ci jakieś 20 minut aby dotrzeć do domu przed deszczem.
t0mas82 Napisano 14 Sierpnia 2011 Napisano 14 Sierpnia 2011 To kiedy następny trip połączonych ekip z okolic Sosnowca i Katowic? Może w nadchodzący weekend?
doms Napisano 14 Sierpnia 2011 Napisano 14 Sierpnia 2011 To kiedy następny trip połączonych ekip z okolic Sosnowca i Katowic? Może w nadchodzący weekend? Ja jestęm chętny ale dopiero we wrześniu - teraz czas się trochę powczasować.
Mordiz Napisano 14 Sierpnia 2011 Autor Napisano 14 Sierpnia 2011 Ja też jestem chętny, ale zamiast walić jakiś ogromnych dystansów walnął bym sobie jakąś trasę podjazdowo zjazdową Grzegorz pokazał fajny odcinek niedaleko Wisły. Tak więc pociągiem do Wisły, objazd tamtejszych tras i powrót. Ewentualnie pociąg do Wisły - Cieszyn i objazd Czech. Takie pomysły na szybko.
t0mas82 Napisano 14 Sierpnia 2011 Napisano 14 Sierpnia 2011 Ja też jestem chętny, ale zamiast walić jakiś ogromnych dystansów walnął bym sobie jakąś trasę podjazdowo zjazdową Grzegorz pokazał fajny odcinek niedaleko Wisły. Tak więc pociągiem do Wisły, objazd tamtejszych tras i powrót. Ewentualnie pociąg do Wisły - Cieszyn i objazd Czech. Takie pomysły na szybko. Oby moje plecy wydobrzały, bo nie wyobrażam sobie wjazdu w góry bez możliwości dźwignięcia kiery czy wjechania w jakiś uskok. Z pewnością będę obserwował kanał śląskie . Jak ustalicie trasę na weekend to wrzućcie wpis na forum.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.