rafifi Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Witam ,jestem świeżutki tutaj.Mam do Was kilka pytań.Na wstępie zaznaczę ,że mam 15 lat i jestem z Warszawy.Ogólnie codziennie jeżdżę na rowerze i w wakacje wyrabiam normę tak 20-25 km.Większość trasy jest na ogół oczywiście po prostej równej drodze na ścieżkach, chociaż można znaleźć też niezłe podjazdy. Do rzeczy.Myślałem tak ostatnio czy nie wstąpić by do jakiegoś klubu kolarskiego dla młodzików.Nie jestem w ogóle w tym temacie ,więc zupełnie nie wiem jak to wygląda Mógłby mi ktoś dokładniej objaśnić jak to wygląda i na jakiej zasadzie to działa?Ewentualnie gdzie trzeba się zgłosić? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Rafał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsell Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Pomysl dobry. Wyglada to tak ze spotykaja sie ludzie na rowerach trenuja, startuja w wscigach - pod okiem trenera. Poznajesz wielu fajnych ludzi. Co do namiarow to nie wiem, ale juz w googlach cos znajdziesz na poczatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafifi Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 hmmm, no dobra poszukam Zapewne rower i cały sprzęt samemu trzeba sobie załatwić ?Czy klub daje Ci?Jakby ktoś znał jakiś dobry klub to z miłą chęcią wezmę namiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 8 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Możesz przyjechać na jeden z otwartych treningów WKK, najlepiej na Kabaty, gdzie jest szef - Błażej, z pewnością z chęcią wszystko Ci powie co i jak http://wkk.waw.pl/1/50/354/Aktualności-Otwarte-trening-MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafifi Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 O ,interesujące to jest Pozwolisz safian ,że po przyjeździe(wyjeżdżam na wakacje i wracam dopiero 20.08) skontaktuje się z tobą ,bo zapewne wiesz coś o tym więcej Dziękuje za pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsell Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Zalezy jaki klub. Ogolnie wspomagaja zawodnikow rowniez sprzetowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 9 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Pozwolisz safian ,że po przyjeździe(wyjeżdżam na wakacje i wracam dopiero 20.08) skontaktuje się z tobą ,bo zapewne wiesz coś o tym więcej Możesz się odezwać, ja do WKK nie należę, tylko czasem na treningi (na który może przyjechać każdy) wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.