Skocz do zawartości

[do 1700zl] Rower crossowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po pierwsze witam na forum!

Planuję zakup NOWEGO roweru do 1700zł. Mam 174cm wzrostu. Waga: 72kg. Przeznaczenie: 50 % jazda po drogach gruntowych, 50 % asfalt. Myślę, że do tego typu jazdy najlepszy będzie rower crossowy. Na oku mam KROSS EVADO 1.2 http://www.kross.pl/rower/102-EVADO_1.2.html , ale nie jest to mój ostateczny wybór. Jeżeli moglibyście doradzić / może są lepsze propozycje roweru w tej cenie?

BTW Widzę, że ten KROSS z rocznika 2011 nie ma pedałów, a 2010 ma. Jak myślicie to jakiś błąd w opisie czy trzeba będzie dokupić.

Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi

Pozdrawiam

Napisano

Masz dosyc duzy wybor:

Kross Evado- czesto wybierany, dobry osprzet i cena, jednak ulega innym

Hercules Jump- tutaj podobnie, osprzetowo nie ma czego mu zarzucac, swietny rowerek, warto go rozpatrzec

Unibike Viper- 100zlt drozszy od konkurencji, jednak oferuje juz wyzszej klasy osprzet- alivio/deore, lepsza korba

Kellys Axis- rama fajna, marka rowniez godna polecenia, jednak osprzetowo wypada slabiej niz pozostale.

Probuj zlapac rower z 2011> bo w wielu przypadkach dostajesz taki sam/lepszy osprzet za nizsza cene.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...