kamil87 Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Noszę się z zamiarem kupna kompletu zębatek Specialites TA Chinook 48-36-26 do korby SLX. W związku z tym mam pytanie do użytkowników: jak jest z ich żywotnością i sztywnością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barteqs7 Napisano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Siema Jeżdżę z kompletem tych ząbków od początku sezonu z korbą XT i według mnie są to super koronki. Cenowo wychodzi taniej niż XTR a są mega trwałe i sztywne. Są produkowane we Francji a nie jak większość zamienników na Tajwanie. Poszukaj w necie, jakiś okazyjnych cen bo naprawdę warto. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzat Napisano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Polecam, jak dla mnie rewelka Sprawdź w mcsport powinni mieć na stanie http://www.mcsport.pl/36-koronki-zebatki pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil87 Napisano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Mam pytanie do użytkowników, czy można używać tych zębatek do napędów 2x10 lub 3x10? Czy ząbki nie będą za szerokie jak na 10-rzędowy łańcuch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.