Skocz do zawartości

[Rower]Stuningowac i sprzedać czy dojeździć i sprzedać

Igor1998

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.Jest to mój pierwszy post.Mam kilka pytań otóż.2 lata czy 3 nie wiem ile dokładnie lat to było temu kupiłem rower z Auchan niestety fundusze nie pozwalały mi kupić coś droższego więc zakupiłem rower Tornado za 500 czy 700zł nie wrzuce fot bo zrobiłem za duże :/.Mam kilka pytań opony są już łyse klocki przetarte podciągałem sobie linke aby zetrzeć na maxa bo nie miałem kasy żeby kupic a hamuje mi się coraz gorzej i ten rower strasznie skrzypi na resorach z przody i na resorach pod siodełkiem i nie wiem co jest lewy pedał jest trochę odłamany i łańcuch jest juz trochę zardzewiały i nie wiem co robić miałem kupowac skuter albo hulajnoge elektryczną ale pomyślałem żeby kupic nowy dobry rower i teraz zapytam co robić z tym rowerem doprowadzić go do dobrego stanu i na zimę sprzedać czy sprzedać go w stanie takim jakim jest bo na zimę chiałbym kupić dobry rower i jakie rowery polecacie dla 13 latka do 1000-1500zł

Napisano

Tak jak kolega wyżej! W rowery z marketu po prostu nie opłaca się inwestować. Czemu ? Bo jakby popatrzeć musiałbyś wymienić wszystkie części.

Napisano

Nie oplaca Ci sie sprzedawac, nie dostaniesz wiecej jak 200zlt, lepiej go zostawic i miec jako rower awaryjny/zapasowy, sam tak zrobilem i sie ciesze z tego powodu,bo w razie czego mam na czym awaryjnie sie przejechac, nawet do sklepu.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...