machulaczka Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Szukam chętne osoby na wypad 4-5dniowy , jestem z Opola więc alby umówić się mogę podjechać do 200km pociągiem . Termin i trasa do uzodnienia (sierpien). Przewidywana ilosc kilometrów to tak do 100dziennie. Pozdrawiam i mam nadzieję, że ktoś chętny zjadzie się Ola , jak coś zostawiam gg 3720541 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radosny Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Hej hej Gdybys była zainteresowana to wyjeżdzamy w trzy osoby (2M 1K) na tydzień w Słowacki Kras i Węgierski Tokaj. Rzpoczynamy 13.08 w Nowym Targu. Koniec 21.08 w Zakopanem. Dystanse max 100 km. O nas: wiek ok. 30 ... doświadczeni , spontaniczni, odpowiedzialni, radośni. Mamy na koncie kilkadziesiąt wyjazdów rowerowych w różnych kierunkach. Noclegi pod namiotami, na campingach lub na dziko (w zależności od sytuacji). Jeśli jesteś zainteresowana pisz na maila: radosny11@op.pl Pozdrawiam Krzysiek Smok Radosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.