szakq Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 jasne ze tak powiem wiecej nie wiem na 100% czy akurat te trzeszczenia to tego wina ale brak smau przy wkrecaniu suportu da efekt bankowo w postaci trzaskow po kilku jazdach a dodatkowo jest to niezdrowe dla ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 NO to chyba sprawa rozwiązana.Też mi się tak wydaje.Lepiej szybko nasmaruj suport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja188 Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Nie mam tylko sciagacza do korba (we wtorek bedzie dopiero). Wiecie jak moża inaczej zciągnąć korby? A co do samru to może być zwykły tawot, czy cos innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 tawot nadaje sie chyba do tego najlepiej (jak i chyba do wszystkiego poza łańcuchem) ja zawsze nim smaruje takie rzeczy i jakoś nigdy nie narzekałem, a co do ściągacza to chyba nie widze innej możliwości no chyba że masz takie imadło w rękach i sam ją zdejmiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja188 Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Nie no az takiego imadła w rekach to nie mam :wink: . Jak nasmaruje suport i bedzie dalej trzeszczało to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.