Skocz do zawartości

[rower] dahon p8/uno dla osoby ze wzrostem 190cm

adom

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzien dobry.

Postanowilem kupic jeden z rowerow jak w temacie (jeszcze nie zdecydowalem ktory). W ich specyfikacji podano ze sa dla osob do 193cm wzrostu (wiec tu sie mieszcze) ale zazwyczaj te dane z fabryki sa naciagane.

Chcialbym wiedziec czy taki rower bedzie pasowal (czyt: nie bedzie wygladal na za maly).

po sklepach jescze nie dzwonilem ale tam i tak pewnie powiedza ze wszystko jest ok.

Napisano

Jeśli znasz angielski próbuj pytać na http://forum.dahon.com/

Tutaj to składak z rowerem samodzielnie składanym się kojarzy zazwyczaj, czasami komuś Wigry do głowy przyjdą.

Ja mam 170cm wzrostu i Dahon Bullhead z większym rozmiarem ramy jest idealny. Więc nie jest to adekwatne porównanie.

Jak rozumiem chodzi Ci konkretnie o mu p8 lub uno?

W mu sztyca kierownicy jest teleskopowa a sztycę podsiodłową teoretycznie można przedłużyć też teleskopowo.

Dzwoń bezpośrednio do głównego dystrybutora w Warszawie będa wiedzieć wszystko najdokładniej.

Uno mimo wielu zalet przeraża mnie ze względu na brak hamulca z przodu. A nie ma żadnych piwotów aby dodać hamulec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...