pawel1985x Napisano 7 Sierpnia 2011 Napisano 7 Sierpnia 2011 Witam czy opłaca sie kupić nowego GIANTA TRANCE X2 2009r za 3800-4000? dokladnie takiego tylko ze tylna przerzutka jest XTR carbonowy wozek http://www.giantsosnowiec.pl/?d=produkt&id=445 tylko rama s a ja mam 178 cm i nei wiem czy byla by dobra.
pawel1985x Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Napisano 7 Sierpnia 2011 ok a cena dobra jak na rower z tego roku? A jaka rama bedzie dobra pod moj wzrost? bo moze znajomy będzie mógł mieć inny rozmiar .I co z Cena warto w takich pieniadzach nabyc Ten rower z 2009roku? czy to troche za drogo.
jaco96 Napisano 7 Sierpnia 2011 Napisano 7 Sierpnia 2011 Cena jest bardzo dobra. Ramy są różne ale myślę, że 19 lub M będzie dobra. A gdzie chcesz się poruszać tym rowerem??
Schwefel Napisano 7 Sierpnia 2011 Napisano 7 Sierpnia 2011 ok a cena dobra jak na rower z tego roku? A jakie to ma znaczenie jak rama jest za mała? Taki rower kupuje się głównie dla ramy, więc dalsze rozważania nie mają sensu.
pawel1985x Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Napisano 8 Sierpnia 2011 A jakie to ma znaczenie jak rama jest za mała? Taki rower kupuje się głównie dla ramy, więc dalsze rozważania nie mają sensu. TO nie tak ze rama mala bo wyzej napisalem ze znajomy moze zalatwic inna tylko ze teraz ma na stanie s-ke i chce ja sprzedac i podal dla mnie taka cene , Ale powiedzial ze jak chce taki rower to mam mu podac rozmiar i on mi przywiezie w takich pieniadzach. Bo tak normalnie niby 5 tys zl chce za taki rower.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.