piotrek431 Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Witam mam teraz Amortyzator jakiejś nie znanej firmy (Piszę na nim Pro 600) amortyzator ma 4-5 cm skoku. Na krawężniku się wcale nie ugina a jak wyskoczę to go aż dobija. No i najważniejsze Amortyzator ma luzy i czy jest to niebezpieczne.? Jaki amortyzator polecacie do 250 zł. Słyszałem i czytałem że Suntour są dobre i tanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloko Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 W tej cenie to chyba XCR ale on podobno bardzo szybko łapie luzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams822 Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Ja mam xcr'a, zrobione 8k km i żadnego luzu jeszcze nie dostał.Bardzo go polecam. Dokładnie ten model: http://allegro.pl/sunt-xcr-lo-blokada-z-hydraulika-bialy-licytacja-i1755327871.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIEDZWIADEK Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Jak masz więcej niż 60kg to z XCRem daj sobie spokój będzie za miękki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek431 Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Mam tak jakoś 57 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Jedno pytanie. Jaka sterówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek431 Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Sterówka czyli co.? Rura od amortyzatora.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Tak, jaka ma być jej średnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.