ziomek16142 Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Jaki wybrać ?? Musi być z gwintem na rurę 1 cal. Oczywiście musi być regulacja amortyzatora, może być tłumienie olejowe. Kwota jaką mogę na niego przeznaczyć to 220 zł z przesyłką. Piszcie czy wogóle warto kupić SR Suntour. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luigi Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 A ile ważysz kolego złoty? Do jakiego typu ramy chcesz to założyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek16142 Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 ja ważę około 55 kg może mniej, dawno się nie ważyłem. Tzn. rama jest od MTB na kołach 26 cali.Mój teraźniejszy amortyzator ma skok 10 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Witam !! Na 1` nie ma szału wręcz jest nędza ... 2 miesiace szukałem amorka na 1` moj wybór padł na Suntour XCM V3 HLO ( SF11-XCM-V3-P-PM-HLO-26-100 ), moim zdaniem najlepszy amorek na 1'. Konstrukcja banalna ... w jednej goleni sprezyna z elastomerem i jakas regulacja twardosci, w drugiej goleni wkłąd olejowy od blokady skoku - bez problemowe załaczanie w czasie jazdy. Na 1' masz jeszcze RST Capa i nizszy modej Suntoura XCT Capa moim zdaniem za droga a XCT za lichy. Nizszymi modelami zoom`ami itp nie ma co sobie zawracac głowy. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bucket Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Polecam RST Capa , miałem w rowerze przez jakieś 2 miesiace i nie było z nim żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek16142 Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 rzezniol a gdzie kupywałeś ?? Na allegro ?? jak coś to daj nick sprzedającego, bo też tego Suntoura V3 chciałem, tyle że są różne ceny. Ile dałeś za niego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Witam! ja kupiłem tu : http://allegro.pl/sr-suntour-xcm-v3-hlo-100mm-2011-1-gwint-i1721704470.html W tej samej cenie Co do RST ... Capa wazy mniej ale: ma 80 mm skoku ... golenie są cieńsze ... i goła kosztuje tyle co suntour z blokada skoku. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek16142 Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 dzięki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.