Skocz do zawartości

[buty] Uniwersalne, sportowe- co polecicie

brt0555

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Jestem uzytkownikiem halowek Nike, jednak ich zywot dobiega konca, sluzyly mi dosyc dlugo co mnie zaskoczylo,a nie byly oszczedzane:wf,rower,bieganie,pilka nozna, siatkowka-czesto w piachu,a raczej ziemii. Myslalem nad butami, ktore smialo moge zalozyc na wf, jednak rowniez o takich ktore beda wygodne do cwiczenia na silownie i do pobiegania. Myslalem o typowych butach do biegania click! . Mam stope neutralna i by mi odpowiadaly bo mieszcze sie w 220 złotych, tyle chce wydac na buty. Myslalem jeszcze nad takimi bardziej halowkowymi: click!.Bylbym wdzieczny za odpowiedz osob, ktore sie znaja na bieganiu( i dodatkowo wlasnie maja inna aktywnosc np. silownia, siatkowka), pozdrawiam!

Buty przeznaczone do latania po gorach na normalny w-f? To raczej zly pomysl.

Eeee - w ramach studiów miałem w zeszłym roku po 4 godz. wf... buty dawały radę :) bieżnik ma świetną przyczepność :)

Dziś je utopiłem po kostki w błocku na rowerze :) i też dały radę :)

Z pewnością sprawdzą się i na rowerze, i w piachu/błocie i na hali :)

Mają sporo siatki więc oddychają dobrze ;)

Do typowego biegania jednak lepsze byłyby jednak chyba buty z jakimś systemem antywstrząsowym - żeby kolana chronić :)

a w góry chodzę w campusach z wysoką cholewką :) lepiej o kostkę dbają

Ja osobiście mogę polecić Ci buty Asics Gel-Task. Świetna sprawa,wyrażna poprawa komfortu w porównaniu z butami typu Reebok Vulc Low. Przetestowane już podczas dwóch godzin gry w siatkę, czterech godzinach tenisa ziemnego i godzince biegania. naprawdę jestem potwornie zadowolony. Do niedawna były w Decathlonie na 50% zniżce(kosztowały 150zł),ale chyba już promocja się skończyła,z tego co widzę na stronie. Na allegro wyrwiesz je za ok 220zł. Jeśli byłbyś zainteresowany to mogę sprawdzić jutro wieczorem w Decathlonie na Reducie czy może ta promocja utrzymuje się nadal,tylko ostatnio było mało rozmiarów już,także najlepiej jakbyś podał swój numer buta.

Rozmiary to wiadomo moga sie roznic, ale mam tak 42-43 to moje rozmiary. Buty obecne na w-f maja rozmiar 42,5 wiec to roznie bywa. Co do butow mi sie podobaja, mimo ze sa biale, chyba ze wystepuja tez w innych kolorach. Bylbym wdzieczny jesli bys sprawdzil, bo ja niestety mam daleko, oczywiscie przy okazji. Dzieki za link!

Występują jedynie w tym kolorze. Duża częśc butów sportowych jest biała. Jutro dam Ci cynk czy jeszcze są w tej promocji. Rozmiary jakie były jakiś czas temu to właśnie 42,5 i 43,5 :) Także w razie co pewnie rozmiar Twój pewnie będzie. Grunt,żeby promocja ciągle była.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...