Arin11 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Wczoraj kupiłem nowy rower. Po kupieniu zauważyłem że amortyzator wydaje dziwny odgłos ( nie wiem czy to normalne ) Więc proszę Was o pomoc. Filmik przedstawiający problem : http://imageshack.us/clip/my-videos/405/uikt.mp4/ Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merida20v Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arin11 Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 proponuje kupic rower: Merida Matts 20-v, a nie jakiegos chinola z tesko.... Dużo mi pomogłeś. Rower kosztował mnie 2800zł więc nie nazwał bym tego 'chinolem'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeti1232 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 nie znasz się to się nie odzywaj sądząc po nicku masz tą meride a rower kolegi to unibike underground wiec nie jakis chinol a propo amortyzatorze to to dobrze nie wróży musi być coś nie tak ale co to nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arin11 Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Znalezłem to w internecie. Odgłos jest podobny. Może to już tak mają te amorki ? Co sądzicie ? Amortyzator ma Amortyzacje - sprężyny stalowe a Tłumienie - olejowe RV. Niebardzo się znam ale może te spręzyny dają taki dzwięk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombell Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 DJ 3 08/09 mają zamknięty kartridż olejowy od Suntoura więc najniższy szczebel można powiedzieć. Więc raczej bym się przyzwyczaił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arin11 Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 DJ 3 08/09 mają zamknięty kartridż olejowy od Suntoura więc najniższy szczebel można powiedzieć. Więc raczej bym się przyzwyczaił Mówiłem że się na tym zabardzo nieznam możesz napisać tak troche jak byś pisał komuś kto nie wie nic o rowerach ?.Używam ten rower do freeride.. nie skacze bardzo wysoko. Amortyzator jest nowy. CHce tlyko wiedzieć czy to jest jakaś wada czy to normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.