kamo10 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Rozglądam się za ramą do maratonów . W oko wpadła mi rama specjalized http://twomark.pl/produkt/22459/rama-amortyzowana-specialized-epic-fsr-comp-carbon no ale nie ukrywam że jest droga . Teraz myślę co lepsze ta rama czy inna tańsza ale z fox rp23? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kar268 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Cena jest masakryczna !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Jeśli ma to być rama do startów w wyścigach, to chyba nie ma lepszej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Za 1 k mniej możesz mieć sprzęt na DW-link, podobny wagowo (mimo że alu) i zbierający świetne oceny. Natomiast na pytanie co lepsze trudno odpowiedzieć nie wiedząc pod jakim względem ma być lepsze. http://www.horizonbikes.com/bikes/item/pivot-cycles/mach-4.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamo10 Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 chodzi mi o to czy ten brain jest wart tej ceny wiem że rama też robi różnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Tak, zapewniam Cie,że ten Brain jest tej ceny, żaden inny full nie jest tak efektywny (nie bujający) na płaskim, i nie ma tak dobrze działającej automatycznej blokady, która uruchamia się już w momencie najechania przedniego koła na przeszkodę, dzięki temu tył gładko po nie przejeżdża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamo10 Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 a jaki amor bedzie dobry do tej ramy tak do 2000zł tak teraz nie kupie ale wole wiedzieć na co bede zbierać kase:) motywuje mnie to bo rama to moje marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Najlepiej powinien z nią chodzić amor Foxa, np: http://cgi.ebay.com/2009-Fox-F32-RLC-100mm-fork-1-1-18-steerer-9mm-QR-/220826334039?pt=Cycling_Parts_Accessories&hash=item336a467357 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hokanus Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Tak' date=' zapewniam Cie,że ten Brain jest tej ceny, żaden inny full nie jest tak efektywny (nie bujający) na płaskim, i nie ma tak dobrze działającej automatycznej blokady, która uruchamia się już w momencie najechania przedniego koła na przeszkodę, dzięki temu tył gładko po nie przejeżdża. [/quote'] Z ciekawości spytam, jakie ramy testowałeś aby twierdzić z przekonaniem że "żadna" inna rama nie jest tak dobra? Konkretnie, marka - model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Głównie to jeździłem na Kross Grand B250, Arkus Graffiti 505 i Maxim Highlander 211 Disc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rengor Napisano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Hahaha niezł joke Rulez you made my day! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hokanus Napisano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Głównie to jeździłem na Kross Grand B250, Arkus Graffiti 505 i Maxim Highlander 211 Disc. Tak jak przypuszczałem, argumentów brak, więc lepiej durnie odpowiedzieć. You "Rulez", really... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.