roweras Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Hejka, jedziemy za 2 tygodnie do Ojcowa,na razie zbieram chętnych,do tej pory zgłosił się imperator03.Ktoś zainteresowany? Jedziemy,o ile będzie pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 A jaka trasa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Przez Żarnowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Przez Żarnowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Jaka średnia i dystans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Ode mnie to gdzieś tak 48 km Od ciebie to będzie ~104 km Wszyscy chętni mają czekać 16-17(zależy od pogody)na rynku w Żarnowcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Jaka średnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Jaka średnia? Ale co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 prędkość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Wszyscy jedziemy po równo,nie ma ,,kto szybszy'',tak gdzieś 18 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Właśnie przy wycieczkach grupowych średnia ma znaczenie. Niektórych meczy wolna jazda. Dlatego dobrze jest na wstępie zaznaczyć jakie kto ma możliwości itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Dobra,to postanowione Ale muszę was po czymś poznać Jakieś macie cechy charakterystyczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 To ja odpadam bo przy 18km/h będę się męczyć bardziej niż przy 25. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Ja nie zgłaszałem swojej chęci. Jak kolega wyżej męczyłbym się. Ale powodzenia w wycieczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Niestety chyba nic z tego,bo mają być upały i burze 16 i 17. :wallbash: :wallbash: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Nie ma złej pogody na rower, są tylko źle ubrani rowerzyści. A tak na serio to ja nie wierze prognozom pogody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Masz rację,pojedziemy 19,bo ma być pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roweras Napisano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Niestety nici z wycieczki,bo mnie gardło boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.