Laos Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Witam Nowo powstająca firma zatrudni kuriera rowerowego. Praca na dowolną ilość dni w miesiącu od 5 do 30. Praca od godzinny 8.00 rano. Doświadczenie nie jest wymagane. Wymagany jest własny rower i umiejętność jazdy na nim. Kontakt: markwentland@gmail.com Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RooSha Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Idealna praca szkoda, że nie mieszkam w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogurcik Napisano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Spóźniliście się trochę, właśnie szukałem wakacyjnej pracy jako kurier rowerowy, ale w Ridersie mnie olali, a innych firm w Wawie nie znalazłem ofert :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laos Napisano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Witam Zastanawiająco małe zainteresowanie. Zgłosiła się tylko jedna osoba. Ogłoszenie nadal aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laos Napisano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Witam Na razie ogłoszenie nieaktualne. Może po 10 września będzie jeszcze jakieś wolne miejsce. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 22 Września 2011 Udostępnij Napisano 22 Września 2011 To Twoja firma Laos, czy także tam pracujesz? Jakie stawki są płacone kurierom rowerowym w Warszawie - jeśli można wiedzieć, bo świerzbi mnie ciekawość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Okazało się ,że to nie kurierka , a ciągnięcie przyczepki z bannerem. Ale nie wypalił interes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.