Diakublo Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Czy są jakieś kluby kolarskie w których można zacząć trenować kolarstwo szosowe? Od 2 lat jeżdże na rowerze dość intensywnie i chcę zacząć trenować na poważnie, samemu już się nudzę i chciałbym sprubować bardziej wyczynowo. Mieszkam w Szczecinie, grzebiąc w google nie znalazłem żadnego klubu z kolarstwem szosowym w okolicy... Dodam że mam 18 lat ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erico329 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Nie wiem czy sobie sprÓbujesz w klubie bo 18 lat to już junior drugoroczny za rok orlik , popytać możesz w jakiś klubach szosowych ale nie wiem czy potrzebują ludzi w tym wieku najlepszy czas to 12-15 lat Proszęminuta w google ,( ale po co lepiej spamowac): http://bogo.szczecin.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diakublo Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Kluby typu bogo mają duże wymagania i rzeczywiście mogą nie potrzebować takich jak ja. Czy są w ogóle jakieś kluby w których trenować może każdy, znalazłem kilka takich klubów, ale niestety poza Szczecinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.