kosmonauta80 Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Oglądając dzisiejszą relację TdP na kanale TVP 1 usłyszałem, że kolarze na ostrych podjazdach używają największej tarczy z przodu. Pytanie czy ja się nie przesłyszałem. No bo na chłopski rozum (i z doświadczenia) wiadomo, że pokonywać ostry podjazd na wysokim biegu to raczej kiepski pomysł. No chyba, że się mylę... W każdym razie nie wyobrażam sobie pokonywać na wysokim biegu podjazdu, z którym ledwo daję radę na 2x5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus025 Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Wyobraź sobie, że ja też oglądałem dzisiejszy etap i słyszałem zdanie komentatora i mówił o największej tarczy z TYŁU i najmniejszej z PRZODU. Prędzej by w gacie narobili jakby było odwrotnie:) pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delmis Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Dokładnie tak mowił , nie ma chyba kolarza ktory podjechalby na najwiekszym blacie z przodu pod gore o nachyleniu ~25% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.