Kelolek Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 http://www.rowery4u.pl/rower-motta-deore-tektro-nowy-2009-p-30.html jak już wspomniałem ? \
JaniszMTB Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 Śmigam sam na tym rowerku. Ja wymieniłem napęd, opony, amor. Amor złamałem, opony zajeździłem. Jak dla mnie ramka fajna, stosunkowo sztywna i wytrzymała, manetki zadowalają, hamulce jak się dba to i potrafią mile zaskoczyć, przerzutka tył jest chyba jedną z najwytrzymalszych. W tej seryjnej konfiguracji kuleje amor i przednia przerzutka, chwyty kierownicy szybko się starły. Jeśli nie jeździsz ostro i lubisz wypady rowerowe, oraz jesteś stosunkowo lekki to amor nie ulegnie zniszczeniu. Korba na kwadrat nie zachwyca, jednak 4,3kkm wytrzymała. Gdyby nie amorek ten rower jest konkurentem cenowym Krossa Level A2 (to moje zdanie nie musicie się z nim zgadzać). W skali od 1 do 10 MOTTA dostaje 8 pkt . Poczekaj na opinie innych. O rowerek podajże ważył 13212 jak go kupiłem.
Piksel Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 Cud techniki to nie jest, ale jak nie będziesz szalał powinien dać rade.
Kelolek Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Napisano 5 Sierpnia 2011 myślicie, że warto go kupić? Czy raczej coś innego ?
JaniszMTB Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 Piksel, a co do 1300 zł jest cudem techniki... Jeśli możesz go kupić w sklepie stacjonarnym, to może uda się coś z ceny zejść jeszcze.
Silver400 Napisano 6 Sierpnia 2011 Napisano 6 Sierpnia 2011 Korba wydaje się jakimś nieporozumieniem, no i amor raczej nie przystosowany do takich hamulców. Ogólnie za tą cenę chyba warto, konkurencyjny jest tylko level2
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.