wikrap1 Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 http://allegro.pl/ko...1740616837.html Na allegro sprzedają się jak świeże bułeczki, także może ktoś z forum je ma. Chcę je kupić do szosy. Przejadą chociaż z 10 k km? Co to za piasty i ile pociągną? Obręcze wytrzymają 7 atmosfer? Szybko się decentrują? Warto, czy może lepiej dopłacić do jakichś innych?
Authorek Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 Zależy jaka to szosa, bo jak lepsza to wybrałbym inne, nawet używane ale na lepszych podzespołach znanych producentów.
wikrap1 Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Napisano 6 Sierpnia 2011 Klasyczna Cr-Mo. Skoro wybrałem koła na wolnobieg, to można się domyślić, że jakiejś super rakiety, to ja nie mam Po prostu zastanawiam się, czy poza wagą mają jakieś wady, czy mogę na nich spokojnie pomykać 2-3 sezony bez większych problemów typu pogięte oski, pękające kulki, bierznie, szprychy, krzywiące się obręcze itp. Ogólnie, czy są w miarę solidne, bo że nie markowe, to wiem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.