Skocz do zawartości

[licznik] profex fitness

greg64

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanie do znawców tematu liczników bezprzewodowych. Czy licznik Profex Fitness bezprzewodowy ma funkcję włączania automatycznego , bo w opisie -instrukcji wynika, że ma. Opis jest, że licznik wyłacza się po 5-6 minutach bezczynności i tak faktycznie jest, lecz włącza się poprzez przyciśnięcie jakiegokolwiek przycisku(tak jest), lub automatycznie po zarejestrowaniu danych przez sensor ( i tego nie robi). Kombinowałem przy nim już na wszystkie sposoby (wymieniałem baterie, zdemontowałem , żeby odległośc była bliska) i nic. Dodam, że licznik ten ma funkcję chodomierza i po zamontowaniu go na podstawce chodomierza i ruszeniu nią załącza się automatycznie, Na podstawce chodomierza próbowałem przesyłać dane z sensora rowerowego i nie ma wzbudzenia. Generalnie zwatpiłem, że ten licznik ma funkcję autozałącznia, ale może ktoś wie coś o tym liczniku. Bez autozałączania to trochę uciążliwe- nie zawsze pamieta się, żeby właczyć licznik ,np po 10 minutowym postoju.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...