Szal94 Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 Witam. Otóż dużo szlaków pieszych w Brennej mam już zjeżdżonych(KOtarz, Trzy kopce Wiślańskie, Orłowa, Stary groń). Mam zamiar niedługo wybrać się bardziej w stronę wisły i Ustronia. Chodzi mi o to, zebyście mi powiedzieli, jakie są fajne zjazdy w Ustroniu, gdyż patrząc na mapę nie jestem w stanie stwierdzić, gdzie się dobrze jedzie. Poza tym, prosiłbym o polecenie jakichś zjazdów także w Brennej, bo na razie jeździłem tylko po oznakowanych szlakach pieszych i zdaję sobie sprawę, że najlepsza jazda jest na dzikich ścieżkach. Np. tu jest filmik: Takie zjazdy by mnie najbardziej interesowały, gdyż mój sprzęt to giant xtc. Btw. wiecie, jak wjechac na trasę z filmiku i dokąd ona prowadzi?? Z góry dzięki.
kamo10 Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 na moje oko to ta trasa z filmiku to Równica i koniec Ustroń Zawodzie ale jak na nią wjechać nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.