Skocz do zawartości

[rower ] ghost czy gary fisher

bartosz646

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Istnieje możliwość jednak ze tylko na przód a do tego nie obeszło by się bez zmiany piasty albo nawet całej obręczy przedniej (najlepiej całe koło :) ) . Szkoda roboty...te hamulce co są, naprawdę nie są złe.

Napisano

Dobry wybór. Powinieneś być, zadowolony. Jak kiedyś uzbierasz trochę kasy to najpierw wymień sobie amor, reszta będzie pracować bardzo dobrze.

• 5 tygodni później...
Napisano

jak na razie przejechałem około 160 km. Jeździ się wygodnie lekko i dosyć szybko ( na prostej wyciąga powyżej 40km/h na oponach 2.25) Generalnie polecam ale dzis jak wyszedłem sobie pojeździć przy 6 st C to mój amor XCM V3 zesztywniał ( chodził ale słabiej ) a po powrocie do domu wszystko wróciło do normy. Znacie jakieś sposoby na to żeby tak się więcej nie działo?

Napisano

Generalnie polecam ale dzis jak wyszedłem sobie pojeździć przy 6 st C to mój amor XCM V3 zesztywniał ( chodził ale słabiej ) a po powrocie do domu wszystko wróciło do normy. Znacie jakieś sposoby na to żeby tak się więcej nie działo?

Proponuję wymienić amortyzator ;) Niestety XCMom bliżej do sztywniaków, tak więc wiele tutaj nie poradzisz...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...