thestig18 Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Witam od niedawna poprzestawiał mi się tylny hamulec w rowerze szosowym i po naciśnięciu kilku razy na klamkę jeden klocek zostaje blisko felgi już rozbierałem go i smarowałem ale nie umiem ich wycentrować zęby wracały z odpowiednia odległością wygląda to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 sprawdź czy pancerz za mocno nie odpycha poluzuj mocowanie hamulca do ramy i tym ustawiaj połozenie aż będzie grało. ps. ładna niebieska strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thestig18 Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Ok jutro się pobawię bo ogólnie nie ma przez to jakiś problemów tylko wizualnie gorzej jak by kółko było krzywe. Rowerek dostałem za symboliczna opłata od pewnego Niemca stał u niego 25lat na strychu w sumie to rowerek ma 26 po mojej renowacji i sporej inwestycji mam praktycznie nowego oldtimera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Zaciśnij hamulec, poluzul, zakręć i puść Powinien działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thestig18 Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Ok dzięki udało mi sie ustawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.