roweras Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Ja zabieram 3 butelki herbaty po 330 ml w rękawicach, 1,5l wody gazowanej,ubrania cieplejsze, telefon ,aparat,papier toaletowy,kapoty jakby padało,keczup(bo po drodze możemy stanąć na frytki,a nie będziemy płacić za saszeteczkę keczupu 70 gr ),kubki na picie Każdy z nas bierze połowę bagażu i jeździmy tacy obładowani ,a ja na dodatek mam na plecach plecaczek mały W sumie to ja biorę 3 kg do plecaka,a plecak z kapotą do kosza i zapinamy gumą,żeby nie wyleciał,i 1,5 kg do małego plecaczka Ojciec zabiera 2,5 kg do kosza,ale on plecaka na plecach nie ma Wydaje się,że to mało,ale po zapakowaniu jest tego dużo Sorry,nie zauważyłem,że taki temat jest Proszę zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 6 Sierpnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.