leo1 Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 W związku ze słabą dostępności opon 29er, proponuję wzorem mtbr, wprowadzić temat zamiany opon 29er. Wielu z nas ma pewnie opony z których jest niezadowolony z jakiś powodów, a które nadają się jeszcze do użytku. Ja na przykład chętnie zamienię Bontrager XR 29x2.25 front, kieposkie do tubeless na coś podobnego. Przebieg ok. 500 km głownie w terenie. Stan bdb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BbartekK Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Ja chętnie zamienię niewiele używanego X-Kinga 2.2, na Race Kinga 2.2, Geaxa Saguaro, albo inną oponę, która nada sięna napędową Mam też dwa WTB Prowlery SL 2.1, które mogę sprzedać (jedna w stanie -bdb, druga troche gorzej, ale jeszcze z 60% bieżnika ma i trzyma dobrze) Dla zainteresowanych znajdę też koła, idealne na początek przygody z 29erami - niedawno zmieniłem, i już nie potrzebuję ich Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez BbartekK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Ja sprzedam chętnie 2 RacingRalphy 29x2.25. 1,5 sezonu jeszcze pojeżdżą. Cena 60 zł za sztukę do negocjacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo1 Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) A jak te RacingRalphy wchodzą na obręcz, łatwo czy ciężko? Chodzi mi o zastosowanie w tubeless. Przy okazji mam jeszcze do zamiany 2 sztuki używane Shwalbe Marathon Supreme 28x2.0 idealne jeżeli ktoś chce swoim 29er śmigać po mieście. Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez leo1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 generalnie wchodza latwo: w obrecz accenta z malym wysilkiem w obrecz mavica tn719 troche ciezej w dt 470 najbardziej trzeba było się nagimnastykować ale ogólnie jak już się założy to raczej szczelne są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BbartekK Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 a mógłbyś zzmierzyć ich szerokość i napisać na obręczy o jakiej szerokości zrobiłeś pomiar? mógłbym być chętny na jedną, tylko nie wiem, czy mi się zmieści... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 do felta wejdzie bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Czy ktoś byłby zainteresowany parą GEAXów AKA 2.2? Przebieg jakieś 2500 km. Ewentualna wymiana na WTB Vulpine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi