Ezi Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Witam Wybieram się na kilka dni do Waszej pięknej świętokrzyskiej ziemi i chciałbym prosić o miejscówki DH/FR/Dirt w Kielcach i okolicach (powiedzmy do 30 km od Kielc) Mile widziane mapki Dzięki za pomoc Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7Devis Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Ezi, z miłą chęcią możemy się umówić jak Tobie będzie pasować i też wpadnę pierwszy raz na kieleckie trasy Mniej więcej wiem gdzie się znajduję jedna z nich, może znajdziemy więcej Jak coś, pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 nie jestem z Kielc ale spędziłem tam około 72h z czego trochę na rowerku i wiem że na górce Telegraf są takie traski bo do dziś pamiętam jak na zawodach xc koleś na tej górze przeleciał przez trasę nad zawodnikami (boskie uczucie jak się tego nie spodziewasz) bo tam równolegle i poprzecznie do trasy xc idzie fr dh wpisz se na YT to sam zobaczysz smaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7Devis Napisano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 No ta trasa jest z tego co słyszałem niezła, ale póki co mój Drag nie wytrzyma raczej tego i nie mam takiej odwagi Ja się piszę ale jednak będę jechać swoim tempem, bo zaraz się Avidy zagotują i sam speniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.