Gość Gość_demonian_* Napisano 21 Stycznia 2006 Napisano 21 Stycznia 2006 Witam i proszę o rady i opinie. Mam zamiar wymienić hamulce w mojej gałązce. Zainteresowała mnie marka Accent ze względu na swoją niską cenę. Ale spodobały mi się też v-ki Avid'a (czytałem wiele pozytywnych komentarzy na temat produktów tej firmy), z tym że ich cena jest dużo wyższa od hamulców Accenta. Co robić ??
czaja188 Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 Hmm... Mialem te hamulce w starym roweże i jakos nie jestem z nich zadowolony. Za to Avid to najlepsza inwestycja jaką można zrobić!. Sam kupuje na tył Avod BBB 7!
intermis Napisano 25 Stycznia 2006 Napisano 25 Stycznia 2006 ACCENTY, miałem z nimi doczynienia i nie są za dobre, lepiej zainwestuj raz a drożej w Avid'a niż później miałbyś kupować kolejne V'ki
czaja188 Napisano 26 Stycznia 2006 Napisano 26 Stycznia 2006 Sory za pomylke ... nie Avid BBB7 (takich nie ma) tylko SD7.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.