heniekkrol Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Orientujecie się czy shimano pl ( dealer ) sprzedaje detalicznie opony conti ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo1 Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Proszę bardzo: Mój odnośnik Nawet w dobrej cenie, tylko nie licz na to że mają 2.2 szerokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniekkrol Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) Podstawy googla opanowałem chodziło mi raczej o lokalne sklepy. Widziałem w tym sklepie. Towar wyprzedany i jakoś nie palą się z odpisaniem na maila czy/kiedy będzie. ? tylko nie licz na to że mają 2.2 szerokości.Sugerujesz, że ew. tylko 2,4 ? Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez heniekkrol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo1 Napisano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 X-Kingi mają podobno szerokość analogiczną do MK, tzn że 2.2 przkłada się na szerokość ok. 50mm, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniekkrol Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Twentynineinches podali 55mm ale na obręczy 27mm. Także byłoby chyba ponad 50mm na 24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BbartekK Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 u mnie X-King 29x2.2 na ZTR Crest i przy ok. 1.8atm (mleczko) ma 54mm szerokości. Jeśli byłbyś zainteresowany, to mogę odsprzedać jedną taką za ok. tydzień. Myślę, że wtedy będzie miała przebieg ok. 500km, może więcej, może mniej - ciężko powiedzieć. Zostawię sobie taką tylko z przodu, z tyłu założę Race Kinga, Geaxa Saguaro, Michelin Wild Race'r, albo inną, trochę wolniej ścierająca się oponę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi