karols146 Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 Witajcie dobrzy ludzie. Napęd w rowerze już wymieniony teraz zastanawiam się nad ramą ponieważ ta którą mam teraz jest już bardzo wysłużona I zwracam się do was z pytaniem czy w tej cenie 600-700 zł da się kupić ramę razem z amorkiem.Bo już mam powoli dość swojego sztywniaka. Rama nie musi być jakaś specjalnie wyczynowa, zwykłe jeżdżenie czasami trochę polnych tras.Jeśli ktoś będzie tak dobry i poda jakiś model to chce powiedzieć że zależy mi żeby rama miała piwoty bo juz szykuję się także wymiana starych hamulców na Magury Hs33. I może odrazu zapytam tutaj nie tworząc nowego tematu może nikt się nie obrazi .Jakie koła polecacie do tych hamulców bo czytałem w niektórych opiniach że obręcze muszą być dość mocne ze względu na ich siłę.Koła i tak muszę wymienić bo po dzisiejszej wywrotce się tylne ostro scentrowało Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
drizzt Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 A jaki rozmiar ramy? http://allegro.pl/rama-kross-level-a2-19-cali-suntour-xcr-lockout-i1746633847.html
bardakon Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 Rama amortyzowana czy rama z amortyzatorem (przednim)?
karols146 Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Napisano 5 Sierpnia 2011 rama z amortyzatorem przednim. A co do rozmiaru to mam 172 i ważę 72 kg. To chyba ta 19 trochę z duża by była. Bo teraz mam ramę z Kross Granda gdzieś tak z 2006 roku.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.