Skocz do zawartości

[wieszak] rowerowy

michalmad

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, wiem były tematy, ale niestety z linkami do allegro ktory powygasały :(, do rzeczy - szukam wieszaka na sciane do 30-40 zł, mile widziane oprocz linkow, podawanie marek, ktorymi mozna sie kierowac, pozdr.

Napisano

Nie wiem jak z wieszakami, ale to chyba nie był tak bardzo chodliwy towar - jak masz jakiegoś w okolicy, to zajść na minutkę nie zaszkodzi ;)

Napisano

jaki wieszak cię interesuje? taki podwieszający rower pod sufitem? ja wykonałem sobie dwa wieszaki, jeden polegał na tym że miałem na ścianie dwie rynienki na koła a powyżej nich haczyk z linką łapiącą za górną część ramy lub siodełko, mój drugi wieszak to po prostu hak pod sufitem (w rogu pomieszczenia) na którym zawiesza się rower za przednie koło, oba można wykonać za parę złotych z materiałów ze sklepów budowlanych

Napisano

interesuje mnie taki wieszany na sciane, z ramieniem na ktore klade klade rower, i "zwisa" na ramie.

zobacz tu http://www.wieszaki24.pl firma w Józefowie,

ja mam model RC7 wygląda to tak, wisi za siodło i pod główką ramy, żeby linek nie stresować

img5351z.jpg

Napisano

jaki wieszak cię interesuje? taki podwieszający rower pod sufitem? ja wykonałem sobie dwa wieszaki, jeden polegał na tym że miałem na ścianie dwie rynienki na koła a powyżej nich haczyk z linką łapiącą za górną część ramy lub siodełko, mój drugi wieszak to po prostu hak pod sufitem (w rogu pomieszczenia) na którym zawiesza się rower za przednie koło, oba można wykonać za parę złotych z materiałów ze sklepów budowlanych

Przecież pisze że na ścianę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...