michalmad Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam, wiem były tematy, ale niestety z linkami do allegro ktory powygasały , do rzeczy - szukam wieszaka na sciane do 30-40 zł, mile widziane oprocz linkow, podawanie marek, ktorymi mozna sie kierowac, pozdr.
seker1995 Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 W Lidlu jak trafisz na wyprzedaż rowerową, to można trafić na fajny wieszak w cenie coś około 20-30 zł
michalmad Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Napisano 4 Sierpnia 2011 własnie była nie dawno, wiec w najblizszym czasie nie ma co sie spodziewac
M1n1s7eR Napisano 4 Sierpnia 2011 Napisano 4 Sierpnia 2011 Nie wiem jak z wieszakami, ale to chyba nie był tak bardzo chodliwy towar - jak masz jakiegoś w okolicy, to zajść na minutkę nie zaszkodzi
tobike Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 jaki wieszak cię interesuje? taki podwieszający rower pod sufitem? ja wykonałem sobie dwa wieszaki, jeden polegał na tym że miałem na ścianie dwie rynienki na koła a powyżej nich haczyk z linką łapiącą za górną część ramy lub siodełko, mój drugi wieszak to po prostu hak pod sufitem (w rogu pomieszczenia) na którym zawiesza się rower za przednie koło, oba można wykonać za parę złotych z materiałów ze sklepów budowlanych
michalmad Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Napisano 5 Sierpnia 2011 interesuje mnie taki wieszany na sciane, z ramieniem na ktore klade klade rower, i "zwisa" na ramie.
zgrzezly Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 interesuje mnie taki wieszany na sciane, z ramieniem na ktore klade klade rower, i "zwisa" na ramie. zobacz tu http://www.wieszaki24.pl firma w Józefowie, ja mam model RC7 wygląda to tak, wisi za siodło i pod główką ramy, żeby linek nie stresować
gremson Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 ja mam coś takiego --> http://allegro.pl/wieszak-rowerowy-scienny-na-2-rowery-gw-fv-i1749667086.html wieszak w opisie dedykowany pod dwa rowery, natomiast w praktyce mieści się jeden rower. polecam.
michalmad Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Napisano 5 Sierpnia 2011 wielkie dzięki, te 2 wieszaki sa godne uwagi, plusiki lecą
tadelka Napisano 6 Sierpnia 2011 Napisano 6 Sierpnia 2011 zgrzezly, ja rowniez skorzystalam z Twojej propozycji odnosnie wieszaka. Zakupilam dwie sztuki na nasze rumaki Dziekuje
karbeti Napisano 11 Sierpnia 2011 Napisano 11 Sierpnia 2011 jaki wieszak cię interesuje? taki podwieszający rower pod sufitem? ja wykonałem sobie dwa wieszaki, jeden polegał na tym że miałem na ścianie dwie rynienki na koła a powyżej nich haczyk z linką łapiącą za górną część ramy lub siodełko, mój drugi wieszak to po prostu hak pod sufitem (w rogu pomieszczenia) na którym zawiesza się rower za przednie koło, oba można wykonać za parę złotych z materiałów ze sklepów budowlanych Przecież pisze że na ścianę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.