Artanis02 Napisano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam. Nic podobnego nie znalazłem. Dziś postanowiłem kupić nową linkę (stara zerwała się w miejscu w którym powinna być przykręcona) i teraz próbuje zamontować ją do mojego Hexagona V4 2010. Problem w tym, że moja manetka przednia (Acera) nie pozwala mi założyć tej linki nawet po odkręceniu wszystkich śrubek. Drugim problemem są pancerzyki, na linii manetka-przerzutka, są dwa pancerzyki, przez które nie ma mowy, aby przeciągnąć zacisk linki. Proszę o pomoc, mam uciąć żyłkę i ponownie zacisnąć? (to po co sprzedają zaciśnięte ? O_o ) Co do manetki prosiłbym o ew. zdjęcia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 http://blogrowerowy.pl/newsletter/wymiana-linek-i-pancerzy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Bo to są podstawowe sprawy i na większych portalach rowerowych są szczegółowo omawiane, a skoro tomekvolvo240 to zamykam. TUTAJ też powinieneś znaleźć odpowiedź na swój problem, a na przyszłość polecam Zasady Pisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.