szeryf1989 Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Witam Po zakupie lepszych opon, które dały mi większe prędkości, czas pomyśleć o dobrych hamulcach, czy wymiana standardowych kolocków v-brake które były w moim Krossie Evado na http://allegro.pl/klocki-hamulcowe-author-abs-3cc-alu-4-szt-wymienne-i1729817403.html polepszy hamowanie? Czy raczej nie opłaca się inwestować tych 59 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Opłaca sie dawać tyle kasy za same klocki ? Ja posiadam takie Klocki Kellys i jestem mega zadowolony w mokrych jak i suchych warunkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 59zł nie warto. Ale już niecałe 48zł tak. Weź te Meridy: klik Praca identyczna, a cena mniejsza. Porządne klocki, choć muszą się trochę dotrzeć zanim odczujesz różnicę i pokażą, jak faktycznie pracują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeryf1989 Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Cena za 4 sztuki jeśli chodzi o te Authory, tutaj wyjdzie ok. 38 zł, polecasz te kellys? Ok, zobaczę co mają w moim sklepie w Toruniu, ale będę się rozglądał za tym co polecacie i właśnie tak max do ok 40 zł za 4 sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.