Luk33 Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Nie miałem czasu samemu zamontować amora i zostawiłem to ''specom'' w miejscu gdzie go kupiłem. Pytanie, czy odpowiednio została założona manetka, bo moim zdaniem powinna być odwrotnie. ? Czy ma to znaczenie? MOJA Uploaded with ImageShack.us"]Mój odnośnik[/url] Kross A7 oryginalnie Uploaded with ImageShack.us"]Mój odnośnik[/url]
crasti Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Jakbyś dodał zdjęcie to można by było ocenić. A tak to co ? mamy sobie "wywróżyć" ?
Luk33 Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Napisano 2 Sierpnia 2011 Jakbyś dodał zdjęcie to można by było ocenić. A tak to co ? mamy sobie "wywróżyć" ? Soryy linki nie działały, a nie pozwali mi edytować MOJA Kross A7 oryginalnie
crasti Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 No do "góry nogami" bez 2 zdań masz zamontowane. Nawet po samej kłódce widać, że do "góry nogami". Nie ma to większego znaczenia, jedynie może Ci być trochę mniej wygodnie blokować lub odblokowywać.
Schwefel Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Tak jak na dole powinno być ale jak ci pasuje tak jak na górze to to nic nie zmienia w samej pracy manetki.
Luk33 Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Napisano 2 Sierpnia 2011 Plus jest taki, że przy takim montażu mam manetkę bliżej palca. Puszczając linkę dołem musiał bym przełożyć manetka za przerzutkę. W sumie głównie przeszkadza mi teraz wygląd. Chyba w prawidłowej formie prezentuje się to lepiej. Możliwe, że przy prawidłowym ustawieniu przełączanie jest jeszcze bardziej komfortowe.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.