Kondzio999 Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Hey wszystkim forumowiczom. Posiadam 5 letni rower Ranger,i postanowiłem go odnowić. Jednak nie wiem czy mi się to opłaci. Wymieniłem na razie wolnobieg na Shimano MF-TZ20 i tylną przerzutke,za 2 dni powinny mi przyjść manetki Shimano LS-TX30. Rower pokrywa gdzieniegdzie rdza. Nie wiem co mam robić pieniądze jakie moge przeznaczyć na nowy rower do góra 750zł. zaznaczę przy tym że jeżdzę i po asfalcie,polnych drogach jak i dróżkach w lasach. Proszę doradzcie co mam zrobić. Czy opłaca mi się ten stary naprawić,a jeśli nie to jaki rower mi polecacie do kupna żeby się zmieścił w moim budżecie. Poniżej zamieszczam zdjęcie takiego samego modelu jaki ja mam,ale nie mojego(mój w trochę lepszym stanie)
Oski34 Napisano 3 Sierpnia 2011 Napisano 3 Sierpnia 2011 Nie wiem czemu chcesz go naprawiać. Kup sobie o np. takiego hexagona http://allegro.pl/rower-kross-hexagon-v3-2010-wielka-wyprzedaz-i1735756384.html i spokojnie Ci wystarczy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.